HEALING NATURE BLOG

Ať už se chystáte jen na víkend na českou sjezdovku nebo třeba na týden do Alp, je potřeba toho s sebou sbalit celkem dost. Obzvlášť, pokud jedete s dětmi. Jsou věci, na které můžete snadno zapomenout, a pak hořce litovat. Které to jsou?

Jak se v dalším roce cítit krásně, přitažlivě, zdravě a sebejistě ve vlastním těle? Stačí si osvojit pár správných návyků při péči o tělo. Máme pro vás pár tipů na předsevzetí, díky kterým to bude hračka:

Věděli jste, že žaludek je emočně nejcitlivější orgán v těle? Právě na něm se totiž nejvíce projevuje stres a starosti. A na špatné trávení se nabaluje spousta dalších souvisejících obtíží. Co s tím?

Hořčičná semínka pochází z různých oblastí jižní Evropy a západní Asie. Jsou základní surovinou v tradiční kořenící kari směsi a jsou jedním ze základních pilířů ájurvédy. Jaké mají účinky na organismus a jak je kreativně využít v kuchyni?

Černucha setá (Nigella sativa nebo lidově černý kmín) je známá již ze starého Egypta pro své širokospetrální antivirotické, antibakteriální a antimykotické účinky. Kromě blahodárného vlivu na naše zdraví nabízí také zajímavou chuť, která vaše kulinářské výtvory posune na novou úroveň. Objevte tento všelékem a chutné koření v jednom!